Για όποιον τυχόν έχει μείνει… πίσω, ναι! Ο Ριβάλντο έχει επιστρέψει ξανά στη δράση. Και δεν παίζει σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του. Στην αγαπημένη του Μότζι Μίριμ. Και ναι, έχει φτάσει 43 πλέον ο Βραζιλιάνος θρύλος, αλλά βάζει κάτω… δέκα 20άριδες άμα λάχει. Στο πλευρό του βέβαια έχει και τον γιο του, τον 20χρονο Ριβάλντο τζούνιορ! Και… που λέτε, οι «μπαγάσηδες» -λογικά- θα σήκωσαν στο πόδι όλο το γήπεδο. Διότι ο άλλοτε άσος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ ξεκίνησε τη φάση (με κοντινή πασούλα) όπου ο διάδοχός του βρήκε δίχτυα κόντρα στην Μακάε κι έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

Λίγα λεπτά, όμως, αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο μικρός ήταν αυτός που έτρεξε προς τον μπαμπά, προς το δέκα το… καλό. Διότι ο μέγας Ρίμπο έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, με εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι και προκάλεσε -όσο να ‘ναι- μια νοσταλγία για το πόσο λείπουν οι «παπάδες» που έκανε στα καλά του. Τον ζήσαμε βέβαια από κοντά και καταλάβαμε από πρώτο χέρι πως δεν είχε έρθει για… ένσημα (πώς θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε, ένας άνθρωπος που στα 43 είναι ακόμα… ερωτευμένος με την μπάλα).

Και τελικά ο Ριβαλντίνιο επιβεβαίωσε ξανά πως το ‘χει μέσα του το ένστικτο του killer. Διότι δεν λάθεψε στο τετ-α-τετ που βγήκε και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ολοκλήρωσε (πριν καν βγει το πρώτο μέρος) το… οικογενειακό χατ-τρικ!

Πηγή: sport-fm.gr