Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της παραμονής του στον Ολυμπιακό ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο ποδοσφαιριστής του οποίο το συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, μίλησε στην ιστοσελίδα του «France Football» για το μέλλον του, τονίζοντας πως μέχρι τώρα δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, προσθέτοντας πως είναι ανοικτός για να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα.

«Μπορεί να μη είναι πολλά πράγματα γνωστά στη Γαλλία για το πρωτάθλημα που αγωνίζομαι, αλλά για εμάς είναι σημαντικό. Στην Ελλάδα έχει μεγάλο πρεστίζ. Εγώ έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Ευχαριστήθηκα την μπάλα που έπαιξα, ειδικά στον Ολυμπιακό, αφού με αυτόν το σύλλογο αγωνίστηκα και στο Champions League», είπε ο Ζαϊρί, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι και μέχρι τώρα δεν έχω έρθει σε επαφή κάποιο μέλος της διοίκησης. Αν με καλέσουν, θα δούμε τι θα γίνει. Στο μεταξύ, εγώ κοιτάω παντού. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα στη Γαλλία γιατί να μην επιστρέψω; Είμαι μόλις 29 ετών και έχω μπροστά μου τα καλύτερά μου χρόνια», τόνισε.

Πηγή: sportfm.gr