Το νέο ΔΣ της «Κιβωτού του Κόσμου» απομάκρυνε τον πάτερα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα από τη δομή του Κολωνού όπου έμεναν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αναζητήσουν νέα κατοικία.

Σύμφωνα με το Mega ήδη βρήκαν νέο σπίτι το οποίο νοίκιασαν, ενώ αγόρασαν και μια αποθήκη για να μεταφέρουν τα πράγματα τους. Μάλιστα, η μεταφορά των πραγμάτων θα γίνει, ύστερα από συνεννόηση με το νέο ΔΣ της ΜΚΟ.

Σημειώνεται, ότι οι εισαγγελείς ανηλίκων αποφάσισαν αρχικά την απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου από την «Κιβωτό του Κόσμου» για λόγους προστασίας των ανηλίκων.

Μάλιστα, οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί αυτεπαγγέλτως προχώρησαν στην κίνηση αυτή, που αφορά εκτός από τον πατέρα Αντώνιο και τρία ακόμα πρόσωπα, για λόγους προστασίας των ανήλικων παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή.

Με βάση αυτήν τη διάταξη απαγορεύεται στα τέσσερα πρόσωπα να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την «Κιβωτό του Κόσμου».

H εισαγγελική διάταξη ισχύει για ενενήντα μέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Αφορά τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο κάδρο των ποινικών ερευνών.

Με την κίνησή τους αυτή οι εισαγγελείς αποσκοπούν στο να παραμείνει μακριά από τα ανήλικα ο πατέρας Αντώνιος και τα άλλα τρία πρόσωπα για να μην μπορούν να επηρεάσουν τα ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή.