Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, με μία 41χρονη να χάνει τη ζωή της από τον 49χρονο σύζυγό της που την μαχαίρωσε.

Μιλώντας στο STAR ο 20χρονος γιος της 41χρονη, αποκάλυψε πως η άτυχη γυναίκα φοβόταν πολύ και πως η επιθετική συμπεριφορά του συζύγου συνεχιζόταν για πολλά χρόνια.

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», είπε ο γιος του ζευγαριού.

Ο γυναικοκτόνος, ωστόσο, προκάλεσε με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, καθώς υποστήριξε πως έχασε τον έλεγχο διότι είχε μάθει πως η 41χρονη τον απατάει.

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Γι’ αυτό το λόγο ήμουν βίαιος απέναντι της. Το βράδυ μετά το περιστατικό έκατσα στο βουνό στη Μπόχαλη. Δεν είχα καταλάβει ότι τη σκότωσα. Μετανιώνω, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε κι έχασα τον έλεγχο», είπε ο 49χρονος.