Ο Γιώργος Κιμούλης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και με αγωγές στρέφεται σε βάρος συναδέλφων του αλλά και κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών διεκδικώντας αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ για ηθική και περιουσιακή βλάβη.

«Σήμερα το πρωί το έμαθα, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Ήμουν σε κατάσταση προβών και πρεμιέρας. Δεν αισθάνομαι τίποτα προς το παρόν. Δεν έχω να σας πω κάτι γιατί ενημερώθηκα σήμερα το πρωί. Είχα πρεμιέρα χθες το βράδυ», ήταν η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Λέχου, που είχε επίσης μιλήσει για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Με έβριζε επί σκηνής. Φοβάσαι μην τα χάσεις… Η λεκτική βία δεν είναι απτή, είναι σαν άγριο θηρίο, που παραμονεύει και δεν ξέρεις πότε θα εφορμήσει. Άρα, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα, σε ενδιαφέρει μόνο η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή, είναι εξουθενωτικό. Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Δεν ξέρω, φοβόμουν… Φοβόμουν μην χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα το δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό» είχε πει.

Ο Γιώργος Κιμούλης με πολυσέλιδη αγωγή που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στρέφει τα πυρά του στην Ζέτα Δούκα αλλά και στους ηθοποιούς Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά, που επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς της, ζητώντας να του καταβάλλουν το ποσό των 231.227, 80 ευρώ για την περιουσιακή βλάβη που, όπως λέει, υπέστη από τις αναφορές τους. Επιπλέον, διεκδικεί για την ηθική βλάβη από την κ. Δούκα 250.000 ευρώ, την κ. Χρυσικού και τον κ. Ψαρρά 125.000 ευρώ από τον καθένα.