Το MAD, με κεντρικό μήνυμα Act Now και σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) στηρίζουν τον αγώνα ενάντια στο θανατηφόρο ιό του AIDS

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, το MAD TV διαμορφώνει το πρόγραμμα του με special εκπομπές αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS.

Στη 13:00 καθώς και στις 23:00, θα προβληθεί η special εκπομπή MAD TOP 10-ARTISTS AGAINST AIDS, με τις 10 πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής, που έχουν συνδεθεί με τον παγκόσμιο αγώνα κατά της μάστιγας του αιώνα.

Στη ζωντανή εκπομπή POKE ME LIVE, η οποία θα μεταδοθεί στις 20:30, απευθείας από το νέο κατάστημα METROPOLIS στο The Mall Athens, οι παρουσιαστές του MAD TV θα συνομιλήσουν με το κοινό που βρίσκεται εκεί, θα σχολιάσουν μαζί το φλέγον ζήτημα του AIDS και θα πραγματοποιηθεί διανομή προφυλακτικών στον κόσμο, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για το AIDS.

Αμέσως μετά, στις 21:00, θα μεταδοθεί στο MAD TV η εκπομπή Facebook TV, με θέμα : SAFE SEX OR NO SEX?

Τέλος, στις 22:00, θα μεταδοθεί το MAD FANATICS by What’s Up- U2 TRIBUTE, η μεγάλη συναυλία/αφιέρωμα σε μια από τις πιο ευαισθητοποιημένες ροκ μπάντες του πλανήτη, που πρωτοστάτησε στον αγώνα πρόληψης και ενημέρωσης κατά του AIDS.