Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκαν άτομα που μοίραζαν τρόφιμα και ρούχα σε άπορους Έλληνες και μετανάστες, όπως αναφέρει ο σύνδεσμος της ΑΕΚ «Ορίτζιναλ 21» Κορίνθου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος για το περιστατικό που συνέβη (πάντα βάσει των ισχυρισμών των οπαδών) την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, στοχοποιεί και τον βουλευτή της Χ.Α., Στάθη Μπούκουρα, τον οποίο κατηγορούν ότι μετείχε στα επεισόδια.

Το γεγονός καταδίκασε η Ορίτζιναλ 21 Κορίνθου με ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Την τελευταία εβδομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης, ο σύνδεσμος μας είχε ξεκινήσει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα χουν ανάγκη.

Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους κι έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που 5 άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, πέντε φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόμπς τους επιτέθηκαν. Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη…

Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής…

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ORIGINAL 21 KORINTHOS»

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή αρνείται ότι μέλη της επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ και δίνει τη δική της εκδοχή με ανακοίνωση του πυρήνα της Κορίνθου:

«Δολοφονική επίθεση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιος Μπούκουρας, από ομάδα αναρχοαριστερών, οι οποίοι ανήκουν και σε σύνδεσμο συγκεκριμένης ομάδας. Ο συναγωνιστής Μπούκουρας κατευθυνόταν οδικώς με 3 ακόμα συναγωνιστές προς την νομαρχία, όταν περνώντας έξω απ’ τον σύνδεσμο, δέχθηκε απρόκλητη δολοφονική επίθεση από 12 γνωστούς αναρχοσυμμορίτες της Κορίνθου, εκσφενδονίζοντας προς το μέρος του μπουκάλια, πυροσβεστήρες, πέτρες, σίδερα κτλ.

Στα πλαίσια της άμυνας οι συναγωνιστές αντέδρασαν άριστα και έπραξαν τα δέοντα. Τέλος κατατέθηκαν μηνύσεις με συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα κατά παντός υπευθύνου. Η αριστερή τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συντρόφια περαστικά σας!».