Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 24χρονος από το Ηράκλειο ασελγούσε επί πέντε ολόκληρα χρόνια σε βάρος της 19χρονης ,σήμερα, αδελφής του. Η υπόθεση αναβίωσε χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο, η συμβίωση με την οικογένεια της είχε γίνει μαρτυρική. Ο εφιάλτης της δεν περιοριζόταν μόνο στην σεξουαλική της κακοποίηση από τον αδερφό της αλλά, όπως καταγγέλλεται, την έβριζαν και την χτυπούσαν οικογενειακώς ενώ κάποιες φορές την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό.

Το ακροατήριο σχεδόν «πάγωσε» όταν ακούστηκε δημόσια ότι ο 24χρονος σήμερα κατηγορούμενος έχει πειράξει σεξουαλικά και τη μικρότερη αδερφή του, η οποία εξακολουθεί να ζει στο ίδιο σπίτι με εκείνον.

Την καταγγελία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, έκανε η γιαγιά των παιδιών, στην οποία το μικρότερο κορίτσι φέρεται να περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα της είχε κάνει ο αδερφός της, ωστόσο η ανήλικη αρνείται να δώσει επίσημη κατάθεση στην Αστυνομία.

Ο 24χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η αδερφή του. «Μα είναι δυνατόν να μου λέτε ότι έκανα αυτά τα πράγματα στην αδερφή μου; Δεν είχα ανάγκη. Είχα σχέσεις αλλά και σχέσεις να μην είχα, δεν θα το έκανα στην αδερφή μου».

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 24χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για την κατηγορία της αιμομιξίας.