Κλέβουν ακόμη και… κατεψυγμένα κοτόπουλα

Προορίζονταν για άπορους


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18:02
29/12/2011
Κλέβουν ακόμη και... κατεψυγμένα κοτόπουλα
2
loading

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» που βρίσκονται στην περιοχή Βραχνέϊκα της Πάτρας, ανακάλυψαν ότι άγνωστοι δράστες είχαν εισβάλλει κατά τη διάρκεια της νύχτας στο κτίριο και είχαν κλέψει από την τράπεζα τροφίμων ακόμη και... κατεψυγμένα κοτόπουλα.

Διαπίστωσαν ότι αρκετά από τα είδη που συγκέντρωναν οι εθελοντές, για να τα μοιράσουν σε οικογένειες απόρων, που τα έχουν ανάγκη, είχαν κλαπεί καθώς επίσης και αρκετά βαριά αντικείμενα, όπως τα γραφεία της υπηρεσίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

    Ρομά δεν τους λένε τώρα; Στο σεισμό του 99 έπαιρναν δέκα δέκα τις σκηνές που προορίζονταν για τους σεισμοπαθείς και τις πουλούσαν. Το 2007 με τις φωτιές επωφελήθηκαν το γεγονός ότι δεν ζήταγαν στοιχεία οι αρχές
    για να εξυπηρετηθούν οι πυροπαθείς και πήραν από 3000 ευρώ ο καθένας φωνάζοντας και απειλώντας στις τράπεζες. Μεγάλη πληγή της επαρχίας,κλέβουν από κότες, μποστάνια, χωράφια. Με τα ίδια μου τα μάτια τους έχω δει να αφαιρούν σιδερένιο καπάκι υπονόμου μπροστά από φιλανθρωπικό σύλλογο από όπου πήραν τρόφιμα και ρούχα χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα σκοτωθεί κάποιος.

  2. avatar Georgios Syriotis

    ωραία πάμε καλά, κλέβουμε πίσα, γραφεία και τα κοτόπουλα που ήταν για τους άπορους και για όλα αζτα έφταιγε η φάτνη στην Θεσαλονίκη και την κάψαμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει