Ένας 57χρονος που υπηρετεί ως διοικητικό προσωπικό στην ΣΕΑΠ παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου και ανέλαβε την ευθύνη για τον τραυματισμό του 10χρονου αγοριού στην Αλικαρνασσό. Το αγοράκι διέσχιζε με το ποδήλατο του την οδό Ηροδότου όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο δικυκλιστή, ο οποίος συνέχισε κανονικά την πορεία του, χωρίς να σταματήσει.

Παρά το σοκ, ο 10χρονος κατάφερε να σηκωθεί και να πάει στο σπίτι του. Οι γονείς του μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν, το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί τραύμα στη σπλήνα.

Χθες μάλιστα μέσω των τοπικών ΜΜΕ, η υποδιοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Ζωή Αλεξάκη, απεύθυνε έκκληση προς όσους γνωρίζουν κάτι σε σχέση με την ταυτότητα του οδηγού καθώς το μηχανάκι δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας.

Ο 57χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, που προφανώς ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από την τηλεόραση, χθες το απόγευμα πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο και δήλωσε την ταυτότητα του, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι είναι ο άνθρωπος που αναζητούν.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε καταλάβει ότι χτύπησε το παιδί, γι’ αυτό και συνέχισε την πορεία του. Όταν χθες πληροφορήθηκε ότι το παιδί έχει χτυπήσει σοβαρά, αποφάσισε να παρουσιαστεί στην Αστυνομία και να αναλάβει την ευθύνη, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη του για το συμβάν.