Διχασμένη είναι η κοινωνία του Χρώμιου Κοζάνης μετά την καταγγελία μιας γυναίκας που ισχυρίζεται ότι έχει δεχτεί αλλεπάλληλες επιθέσεις από συγχωριανούς της και έχει καταφύγει στην Αστυνομία η οποία, σύμφωνα με την ίδια, αδιαφορεί.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 16/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», η άλλη πλευρά διατείνεται ότι τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει, κατηγορώντας την οικογένεια της γυναίκας και την ίδια την καταγγέλλουσα για δικομανία.

Η ηλικιωμένη, όπως επεσήμανε η ίδια σε δηλώσεις της, έπεσε θύμα της απαξιωτικής συμπεριφοράς από τις Αρχές, όταν κατήγγειλε επίθεση από τους συγχωριανούς της. Τονίζοντας πως ζήτησε βοήθεια από το τοπικό αστυνομικό τμήμα μετά από αλλεπάλληλες κλοπές στα χωράφια της, ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί τής είπαν να πάει στο λογιστήριο χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οποιαδήποτε οδηγία.

Η ίδια έχει καταγγείλει ότι έχει δεχτεί επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, μέχρι και πυροβολισμούς, κάτι που, όπως λέει, επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο της περιοχής, στο οποίο έχει καταφύγει ύστερα από ξυλοδαρμό.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που με διώχνουν. Ήρθε ένας αστυνομικός και μου κούνησε το δάχτυλο και μου είπε “άλλη φορά δεν θα ενοχλήσεις την Αστυνομία”», υπογράμμισε.

«Δεν ισχύει»

Τα άτομα όμως που ζουν στο χωριό δίνουν άλλη εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι τίποτα από όσα έχουν καταγγελθεί δεν ισχύουν.

«Περνάμε πολλά από αυτούς τους ανθρώπους ως χωριό. Έχουμε καθημερινή ενόχληση από αυτούς. Δεν τους ενόχλησε ποτέ κανείς από το χωριό, είναι όλα ψέματα. Δεν μπορεί να φταίει όλο το χωριό. Από ό,τι ξέρω έχουν κάνει σε όλο το χωριό μηνύσεις», αναφέρουν οι κάτοικοι.

«Άμα είναι ψέματα οι φωτογραφίες και έχει ξεκινήσει έρευνα από τον Άρειο Πάγο, θα το δούμε», υποστηρίζει από την πλευρά της η οικογένεια.