Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για το αδίκημα της μαστροπείας αλλά και της πορνογραφίας σε βάρος της κόρης της πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας στην πολύκροτη δίκη της υπόθεσης του Κολωνού. Την ίδια ώρα, αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως να απαλλαγεί ο βασικός κατηγορούμενος,Ηλίας Μίχος, από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας.

Η γιαγιά της 12χρονης έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» να ανακαλέσει η εισαγγελέας την πρότασή της, εκφράζοντας, παράλληλα, την οργή της αλλά και τον πόνο, που τους προκάλεσε αυτή η εξέλιξη. «Λυπάμαι πολύ για την κυρία εισαγγελέα, που έβγαλε από το στόμα της αυτό το κακό. Θέλω να την παρακαλέσω να το ακυρώσει και να βγάλει τη μάνα από εκεί, γιατί είναι αθώα, να μαζέψει τα παιδιά της», είπε η γιαγιά.

«Τον πόνο που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα… Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω και να δικάσει τη μάνα; Ντροπή! Ντροπή τους όλοι! Το παιδί δεν το πίστεψαν, αυτά που είπε; Eίπε ότι η μάνα της δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το τέρας τα έκανε. Αυτός. Θέλω να υπάρξει Δικαιοσύνη, να μιλήσουν όλοι, να βγει η μάνα από κει μέσα. Το λέω δυνατά και το φωνάζω με την ψυχή μου, ότι τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους, δεν έκανε τίποτα. Αν δεν ήταν καλή μάνα, δεν θα την ήθελαν», τόνισε η πεθερά της μητέρας της 12χρονης.

«Το παιδί είναι σε άθλια κατάσταση σήμερα. Φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό του», πρόσθεσε η γιαγιά του κοριτσιού. «Δεν γίνεται να την πληρώνουν οι αθώοι και οι ένοχοι να είναι έξω. Έχω βιώσει πολύ πόνο και βιώνω και πόνο των παιδιών. Πού θα ακουμπήσουν να πουν τον πόνο τους;», αναρωτήθηκε καταλήγοντας.