Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που δείχνει τη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη στο Μεσολόγγι από εκπαιδευμένο σκύλο της εξειδικευμένης ομάδας Anubis Coldcase K9 Team, που συνέδραμε στις έρευνες.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Tlive» και τραβήχτηκε τη στιγμή που έκανε ρεπορτάζ στη περιοχή η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη. Τότε, ένα άτομο ούρλιαξε και στη συνέχεια ζήτησε να ειδοποιηθεί η αστυνομία, επειδή είχε εντοπιστεί η σορός του 31χρονου.

«Είμασταν στον “αέρα” και άκουσε την κραυγή ο Τάσος Δημόπουλος. Ο Τάσος μας κινητοποίησε, μας είπε ότι ακούει μια σπαρακτική φωνή, αμέσως κλείσαμε, πήγαμε στο σημείο και ακούσαμε “τον βρήκα, καλέστε την αστυνομία”», είπε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού.

Έπειτα, ανέφερε πως «κάναμε τον κύκλο για να φτάσουμε κοντά επειδή είχε ρύζια δίπλα και πολλά νερά. Η πρώτη εικόνα που έχουμε, είναι ότι εκεί δεν είναι βάλτος, είναι ένα μικρό χαντάκι, ο χώρος που αποστραγγίζουν τα χωράφια. Δεν έχει νερό εκεί αλλά έχει καλάμια. Εκεί βρέθηκε μπρούμυτα η σορός του Μπάμπη».

«Στην αρχή είπαν ότι είχε χτυπηθεί από πίσω, αλλά από ότι μάθαμε σήμερα το είπαν γιατί τα σκάγια που χρησιμοποιήθηκαν που είναι για αγριογούρουνο, η πύλη εξόδου τους είναι μεγαλύτερη. Οπότε έδωσε την εικόνα ότι ήταν χτυπημένος στην πλάτη. Σήμερα αυτό ανατρέπεται και λένε, ανεπίσημα βέβαια, ότι χτυπήθηκε από μπροστά. Επίσης δεν υπάρχουν ίχνη από σύρσιμο», πρόσθεσε στη συνέχεια.