Μία φορά πυροβόλησαν τον Μπάμπη και κατά πρόσωπο, όχι πισώπλατα, όπως αρχικά θεωρήθηκε, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροτομή στη σορό του, η οποία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το T-Live, ο 31χρονος, που εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα, νεκρός στον κάμπο του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι, πυροβολήθηκε μία φορά στην αριστερή πλευρά του σώματός του, και συγκεκριμένα στα πλευρά αλλά είναι σαν να έχει «φάει» 10 σφαίρες γιατί τον πυροβόλησαν με φυσίγγι για αγριογούρουνα, το οποίο είναι σαν να εκρήγνυται μέσα στο σώμα.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του Μπάμπη δεν φαίνεται να έχει συρθεί.

Η αστυνομία πιστεύει ότι δεν τον πυροβόλησαν με την καραμπίνα του αλλά με δικό τους όπλο και εκτιμά ότι ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης έφτασαν μέχρι ένα σημείο με το αυτοκίνητο, κατέβηκαν και περπάτησαν αρκετά μέτρα και μετά έγινε η δολοφονία.

Ερωτηματικό παραμένει αν ο Μπάμπης αιφνιδιάστηκε ή αν προηγήθηκε καυγάς.

Εκ νέου στον ανακριτή ο κρεοπώλης – Συνεχίζονται οι έρευνες για την καραμπίνα και το κινητό του Μπάμπη

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου.