Η πολύωρη συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα και της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, με αφορμή την κόντρα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης πρόσφερε στον καλεσμένο στην εκπομπή του σήμερα κ. Μπαλάφα ένα κουτάκι με ηρεμιστικά χάπια προκειμένου να… αντέξει την κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο καβγάς σημειώθηκε ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου προέδρευε της επιτροπής ΔΕΚΟ. Η πολύωρη συνεδρίαση προκάλεσε εκνευρισμό, με τον κ. Μπαλάφα να κάνει λόγο για «ναρκισσισμό». «Το να κάνω διαλέξεις εφ’ όλης της ύλης δεν με εκφράζει και κατά τη γνώμη μου είναι βαθιά αντιδημοκρατικό και μόνο ένα ναρκισσισμό τρέφει του όποιου το κάνει», ανέφερε εκνευρισμένος.

«Σας θυμίζω, κ. Μπαλάφα, ότι και εσείς, όπως και εγώ, μετέχουμε σε αυτή την Επιτροπή εξ οφίτσιο, δηλαδή, έχουμε την υποχρέωση να βρισκόμαστε εδώ», απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η κόντρα ενέπνευσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος χάρισε σήμερα το πρωί ένα κουτί με χάπια στον κ. Μπαλάφα, τον οποίο είχε καλέσει στην εκπομπή του. «Επειδή σας αγαπάω, είναι ηρεμιστικά. Είναι ένα συμβολικό δωράκι. Το κουτάκι αυτό έχει μέσα χαπάκια ηρεμιστικά, αχρείαστα να ‘ναι».

«Δεν παίρνω χάπια», απάντησε, από την πλευρά του, ο κ. Μπαλάφας.