Αυξημένη επαγρύπνηση επιβάλλει η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη καθώς την περασμένη εβδομάδα παρατηρήθηκε εκθετική αύξηση των νέων κρουσμάτων σε 64 από τις 74 περιφερειακές ενότητες.

Στο ερώτημα αν προτίθεται η κυβέρνηση να λάβει και άλλα μέτρα είπε ότι παρακολουθούν την κατάσταση και όπου χρειάζεται παρεμβαίνουν. «Αυτό είναι ένα καμπανάκι για όλους να τηρούν τα μέτρα. Ελπίζω να τηρηθούν και να μην χρειαστεί να παρέμβουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τη Μύκονο υπογράμμισε ότι έλεγχοι γίνονται και θα ενταθούν και άλλο. «Το 46% των κρουσμάτων είναι συνδεδεμένο με χώρους ψυχαγωγίας και τουριστικές επιχειρήσεις» συμπλήρωσε.

Κοντά σε επίταξη ξενοδοχείων καραντίνας

Στο ερώτημα αν εξετάζεται το ενδεχόμενο επίταξης ξενοδοχείων καραντίνας η κυβερνητική εκπρόσωπος ότι υπάρχει ένα σχέδιο ενίσχυσης των ξενοδοχείων καραντίνας όπου υπάρχουν εξάρσεις και αυτές τις ημέρες επαναξιολογείται το υγειονομικό πρωτόκολλο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.