«Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, αξιοποιώντας την κάθε παροχή που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Ακριβώς, διότι, ειδικά σε μία περίοδο κρίσης, είναι παρά πολύ σημαντική η οποιαδήποτε κοινωνική υπηρεσία. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε όσα περισσότερα στελέχη μπορούμε και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στον Παιδικό Σταθμό του Λιμενικού Σώματος στη Δραπετσώνα, όπου παρέστη στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ακόμη ότι για πρώτη φορά έχει ενταχθεί το Λιμενικό Σώμα σε τόσα ευρωπαϊκά προγράμματα, ώστε τα χρήματα που πήγαιναν σε άλλους σκοπούς, να μπορούν τώρα να εξοικονομηθούν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλες παροχές για το προσωπικό.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν, ακόμη, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, ο Β΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Υποναύαρχος Βασίλειος Σιέττος, αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, καθώς και η αντιδήμαρχος του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αρμόδια για την κοινωνική μέριμνα του Δήμου, Γιώτα Περδίκη.