Με στόχο την ενημέρωση των στελεχών που στηρίζουν την πρωτοβουλία «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» και την περαιτέρω προώθηση των πολιτικών στόχων που έχουν τεθεί, ενόψει της διαδικασίας για την εκλογή νέων προεδρείων και διοικητικών συμβουλίων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση δημάρχων και αυτοδιοικητικών στελεχών από όλο τον νομό Αττικής.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη και, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ευρύτατη στήριξη που έχει λάβει μέχρι σήμερα το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση από δεκάδες δημάρχους και στελέχη του θεσμού σε όλη την Ελλάδα. Στήριξη που οφείλεται στο γεγονός, όπως επισήμανε, ότι το Κίνημα αυτό είναι πραγματικά ανεξάρτητο από κόμματα και υποστηρίζεται από ανθρώπους που πιστεύουν σε μια θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, ζήτησε τη στήριξη όλων των παρευρισκομένων στο Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση και στην υποψηφιότητα τόσο του Δ. Στεργίου – Καψάλη όσον αφορά την ΠΕΔΑ, όσο και ως προς το πρόσωπό του, όσον αφορά την ΚΕΔΕ.