Tη δέσμευσή του ότι όλοι οι πολίτες και όλες οι περιοχές της Περιφέρειας Αττικής θα έχουν προσοχή και φροντίδα, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις, έδωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα Κύθηρα, με την οποία ξεκίνησε την προεκλογική δράση του για τις Περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής συναντήθηκε με τον δήμαρχο και εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου, με τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ, με εκπροσώπους φορέων από τους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και των κρατικών υπηρεσιών και με τον πρόεδρο του συμβουλίου «Εγχώριας Περιουσίας Κυθήρων – Αντικυθήρων», που είναι ο φορέας διαχείρισης της μη δημόσιας γης, στα νησιά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, ως τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και ταυτόχρονα τις πιο ξεχασμένες από το κέντρο. ‘Εκανε, επίσης, λόγο για σημαντικά προβλήματα και εκκρεμότητες που θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπιστεί εδώ και πολύ καιρό. Ως παραδείγματα έφερε την
αναγκαία επέκταση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο των Κυθήρων, την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων και την ουσιαστική βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών του νησιού, ιδιαίτερα για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

«Το ξεκίνημα της πορείας προς τις Περιφερειακές εκλογές, από αυτήν την περιοχή που είναι ξεχασμένη και προκλητικά παραμελημένη, από την ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής, σηματοδοτεί την δέσμευσή μου ότι όλοι οι πολίτες και όλες οι περιοχές της Περιφέρειας πρέπει να έχουν την προσοχή και την φροντίδα του Περιφερειάρχη, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.