Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσαν κατά του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τους χθεσινούς ισχυρισμούς του περί παρακολουθήσεων Αμερικανών πρέσβεων από τις μυστικές υπηρεσίες.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτήρισαν τον κ. Πάγκαλο «πολιτικό του περιθωρίου» και «παροπλισμένο μνημείο μειοδοσίας» ενώ υποστήριξαν ότι «τέλεσε μία επαίσχυντη πράξη δολιοφθοράς των εθνικών συμφερόντων».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επισημαίνουν επίσης ότι «το ακαταλόγιστο δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία» και καλούν την πολιτεία να διερευνήσει και «να εντοπίσει ποιοι χρησιμοποιούν τον παροπλισμένο νεκροθάφτη των ελληνικών συμφερόντων, για να εκθέσουν την πατρίδα. Εάν δεν το πράξουν, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη ως συνένοχοι».

«Εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα, ο υπουργός των Ιμίων, του Οτσαλάν και της Δερύνειας, όπλισε για άλλη μία φορά τα χέρια αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα» υποστήριξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Επίσης παρέπεμψαν στο περιστατικό των Ιμίων, και ανέφεραν ότι «το παροπλισμένο μνημείο μειοδοσίας, θα ήταν ο τελευταίος που θα γνώριζε την όποια δράση εθνικών υπηρεσιών, αφού τη νύχτα των Ιμίων, το πολιτικό του αφεντικό, ο Σημίτης, αφού επί ώρες αρνήθηκε να τον δεχθεί, παρέπεμψε τον διοικητή της ΕΥΠ, ναύαρχο Λεωνίδα Βασιλακόπουλο, στον υπόδικο σήμερα Μαντέλη! Τον άνθρωπο που είχε παραλάβει γερμανικές χορηγίες από τη Siemens! Τα ολέθρια αποτελέσματα σήμερα τα ζει ολόκληρο το έθνος».