«Προτεραιότητά μας είναι η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Κεδίκογλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πέρυσι ο πρωθυπουργός είχε πει «πως μόλις έχουμε την ευκαιρία θα προσπαθήσουμε να άρουμε τις συνέπειες εκείνων των αποφάσεων που ήταν άδικες αλλά επιβεβλημένες».

Ανέφερε ακόμη ότι: «Η Ελλάδα υλοποιεί αυτά που έχει δεσμευτεί. Πετυχαίνει να φτάσει σε ένα πρωτογενές πλεόνασμα. Νοικοκυρεύουμε το σπίτι μας. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κάθε μήνα να βγαίνει για νέα δανεικά».

Ξεκαθάρισε ότι «Δεν αλλάζουμε τον προσανατολισμό μας. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την Ελλάδα στο σημείο που πρέπει».

Διαμήνυσε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να θιγούν οι κύριες συντάξεις αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα των επικουρικών και του εφάπαξ.

«Η ανεργία είναι ο μεγάλος εχθρός. Η μάχη που πρέπει να κερδίσουμε για να φέρουμε την Ελλάδα στο σημείο που θέλουμε, είναι να καταπολεμήσουμε την ανεργία», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι δεν θα παρθούν άλλα μέτρα.