Κάποιοι από την Υγεία θα μπουν στη φυλακή, τόνισε για μία ακόμη φορά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο αρμόδιος υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν στοχοποιώ όλους τους γιατρούς. Μακριά από εμένα οι γενικεύσεις και οι λαϊκισμοί του τύπου “όλοι οι γιατροί τα παίρνουν”. Είναι παρόμοιος με το “όλοι οι πολιτικοί τα παίρνουν” ή “όλοι οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν”. Προφανώς, υπάρχουν καλοί και κακοί πολιτικοί, καλοί και κακοί δημοσιογράφοι, καλοί και κακοί γιατροί».

Τόνισε ότι αύριο έχει ραντεβού με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Αθήνας για το θέμα και είπε: «Δεν έχω κάνει καμία επίσημη καταγγελία, όμως είναι υπαρκτά τα ονόματα. Ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων δεν θα μου επέτρεπε να δώσω ονόματα. Όμως, αφού ολοκληρωθεί ο φορολογικός έλεγχος σε αυτούς τους γιατρούς γιατί έχω δώσει την εντολή να ξεκινήσουν οι φορολογικοί έλεγχοι θα δώσουμε ονόματα».

Και τόνισε: «Κάποιοι από την Υγεία θα μπουν στη φυλακή. Οι υπόλοιποι που θα επιστρέψουν τα χρήματα στον ΕΟΠΥΥ θα μπορούν να τύχουν μιας καλύτερης ευνοϊκής μεταχείρισης».