Μία ημέρα μετά τις αντιδράσεις για το προγραμματισμένο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA» εξαπέλυσε επίθεση κατά της Χ.Α. «Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Η ανησυχία που δημιουργείται στο εξωτερικό από την άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι πάρα πολύ μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στο παρελθόν του τόνισε ότι «όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ποιος είμαι» και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ευρώπη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη στήριξη του κράτους προς τις άπορες οικογένειες. Ενέργειες όμως που δεν γίνονται ιδιαίτερα γνωστές. «Το ελληνικό κράτος δίνει πάρα πολλά πράγματα σε όσους μπορεί να βοηθήσει. Όμως, αυτό δεν φαίνεται. Ο κ. Μιχαλολιάκος υβρίζει το κράτος», πρόσθεσε.
Και υποστήριξε: «Πιστεύω ότι η κρίση μας έχει κάνει ζημιά. Η κρίση μας έχει κάνει να ξεχάσουμε. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι ιστορικά. Δεν μπορούμε να μηδενίσουμε την ιστορία. Δεν είναι αστείο αυτό το πράγμα. Αρχίζει να γίνεται πραγματικά επικίνδυνο για τη χώρα».

Πάντως, ανέφερε ότι: «Φοβάμαι ότι είναι ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή μετά το χθεσινό συσσίτιο». Στο ερώτημα πάντως για το εάν μπορεί να καταπολεμηθεί, απάντησε: «Όσο λύνουμε τα προβλήματα της χώρας, ελπίζω ότι θα υποχωρεί η δύναμη της Χρυσής Αυγής».

Και έστρεψε τα «βέλη του» στην Αριστερά λέγοντας ότι «η Αριστερά κάνει ένα λάθος. Προκαλεί μια πλήρη απονομιμοποιήση του αστικού κράτους και της οικονομίας. Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχει μία τακτική πλήρους απαξίωσης της Δημοκρατίας. Να είναι βέβαιος ο κ. Τσίπρας ότι θα το βρει μπροστά του έχοντας γεννήσει ένα τέρας».