Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συνέχισε, για δεύτερη ημέρα, τις επαφές της στο Βελιγράδι με τουριστικούς παράγοντες. Η ελληνίδα υπουργός συμμετείχε στην τελετή εγκαινίων της 35ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού και επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο όπου συζήτησε με εκθέτες από την Ελλάδα. Συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους του σερβικού οργανισμού τουρισμού και εκπροσώπους μεγάλων σερβικών πρακτορείων οι οποίοι προσφέρουν τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα.

Η κ. Κεφαλογιάννη παρέστη και σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμος της Κέρκυρας στο χώρο έκθεσης και αναφέρθηκε, στην ομιλία της, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας. Συνεχάρη τη δημοτική αρχή της Κέρκυρας για τον τρόπο παρουσίασης του νησιού σημειώνοντας ότι η συνεχής και σωστή προβολή αποτελεί βασική προϋπόθεση για να υπάρξει αύξηση των ξένων επισκεπτών. Η κ. Κεφαλογιάννη κατά την παραμονή της στο Βελιγράδι έδωσε πολλές συνεντεύξεις σε σερβικά ΜΜΕ ενώ αύριο θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου ο οποίος βρίσκεται επίσης στη σερβική πρωτεύουσα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.