Παρά την πολιτική κόντρα των βουλευτών σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας, υπάρχει ένα θέμα που τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Και δεν είναι άλλο από τους μισθούς τους.

Στην εκπομπή της ΝΕΤ, στο τραπέζι τέθηκε το θέμα της ενδεχόμενης περικοπής στους μηνιαίους μισθούς τους κι ενώ προηγουμένως αντάλλαζαν πυρά για χειρισμούς διαφόρων θεμάτων, συμφώνησαν.

«Εγώ θα ήθελα το εξής», είπε ο κ. Γιακουμάτος και συνέχισε «να ήμουν πλούσιος και να μην έπαιρνα ευρώ αλλά πρέπει να συντηρήσω ένα γραφείο και μία υποχρέωση», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της, η συνάδελφός του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Έλενα Κουντουρά, σημείωσε: «Τα έξοδα, όπως λέει πολύ σωστά και ο κ. Γιακουμάτος, ενός βουλευτή είναι συγκεκριμένα από απαιτήσεις των ψηφοφόρων. Να σας πω ένα παράδειγμα. Εγώ μόνο για βενζίνη χαλάω 800 με 900 ευρώ το μήνα για να γυρνάω την Αθήνα, για να πηγαίνω στις υποχρεώσεις, εκεί που με καλούν. Ένα γραφείο στο οποίο έρχονται άνθρωποι και με βλέπουν.

Παλιά, δεν θα ξεχάσω που έπρεπε να στέλνουμε χρόνια πολλά σε γιορτές κ.λπ. εγώ δεν μπορώ πια. Οικονομικά δεν αντέχω», είπε. Και ο κ. Γιακουμάτος ανέφερε ότι κανείς πλέον από τους συναδέλφους του δεν στέλνει ευχετήριες κάρτες για χρόνια πολλά κ.λπ.