Μετά τους κουραμπιέδες η κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου επέλεξε τα… ζαρζαβατικά για να τα κάνει δώρο στον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο πάνελ του Open και έδωσε δώρο στον κ. Γιακουμάτο το καλάθι με τα ζαρζαβατικά, επισημαίνοντας βέβαια ότι σε αυτό δεν έβαλε αγγούρια.

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: “Ποια, της λαχαναγοράς του Ρέντη;”», είπε η βουλευτής.

Ο κ. Γιακουμάτος εξέφρασε χαρά που κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της». «Δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Της το επιστρέφω να μαγειρέψει το μεσημέρι» είπε ο κ. Γιακουμάτος.

Στη συνέχεια η κ. Μεγαλοοικονόμου εξήγησε το λόγο της… απουσίας αγγουριών στο καλάθι.

«Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής» είπε.

Ο κ. Γιακουμάτος της απάντησε: «Τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει το κακό με το μυαλό σου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.