Στις πέντε το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκέντρωση διαμαρτυρίας στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, αντί για τη γερμανική πρεσβεία, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων μεταβαίνουν τώρα στη γερμανική πρεσβεία προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το γερμανικό λαό.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει την Αθήνα μια πολιορκημένη πόλη. Η απαγόρευση των συναθροίσεων είναι κατά παράβαση των άρθρων του Συντάγματος.

Όμως, εμείς δεν πρόκειται να παραβούμε το Σύνταγμα που εγγυάται την ελευθερία του βουλευτή. Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων μεταβαίνουμε τώρα στη Γερμανική Πρεσβεία, προκειμένου να επιδώσουμε ένα ψήφισμα προς τον γερμανικό λαό.

Είναι η ώρα που ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι η ώρα να αντιληφθούμε όλοι, ότι οι ελληνίδες και οι έλληνες, η ελληνική οικογένεια βρίσκεται στην πλέον δυσχερή θέση των τελευταίων ετών. Η οικονομική κρίση έχει μετατραπεί σε ανθρωπιστική κρίση. Είναι αδύνατο πλέον να συνεχιστούν οι πολιτικές των μνημονίων, της εξαθλίωσης των Ελλήνων, των αυτοκτονιών, οι πολιτικές των 1.800.000 ανέργων. Είναι η ώρα να αντιληφθούν όλοι, ότι η Ελλάδα είναι μια εθνικά κυρίαρχη χώρα και μια ισότιμη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.