Βαρβιτσιώτης: Περιμένουμε εδώ και τώρα υπεύθυνες απαντήσεις για τη Μόρια

Ζητά η κυβέρνηση να πάρει θέση για το δημοσίευμα της Deutsche Welle


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:35
02/10/2018
Βαρβιτσιώτης: Περιμένουμε εδώ και τώρα υπεύθυνες απαντήσεις για τη Μόρια
2
loading

Το πρόσφατο δημοσίευμα της Deutsche Welle, στο οποίο γινόταν -μεταξύ άλλων- λόγος για διαμονή τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Μόρια, έκανε τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή και να προσχωρήσει σε δήλωση με την οποία ζητά να υπάρξει επίσημη και υπεύθυνη τοποθέτηση επί του θέματος.

«Για πολλοστή φορά, στο ίδιο έργο θεατές. Μια ανίκανη κυβέρνηση που, εξαιτίας της, η χώρα μας βρίσκεται και πάλι έκθετη στις επικρίσεις του διεθνούς τύπου για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το Προσφυγικό.

Μόνο που αυτή τη φορά, εκτός από ανεπαρκής, είναι και επικίνδυνη.  Γιατί, εδώ και δύο μέρες, δεν έχει απαντήσει με επίσημο τρόπο στις καταγγελίες που παρουσίασε το «Deutsche Welle» οι οποίες κάνουν λόγο για πιθανή διαμονή στη Μόρια μελών του Ισλαμικού Κράτους!

Καταγγελίες που, αν ήταν στοιχειωδώς υπεύθυνη, όφειλε να διερευνήσει και να ελέγξει άμεσα. Και, αν χρειαστεί, να τις διαψεύσει. Περιμένουμε εδώ και τώρα υπεύθυνες απαντήσεις», ήταν η σχετική τοποθέτηση από τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ενας καποιος..

    Περιμενε... 10 χρονια και βαλε..

  2. avatar audioware

    Ρούφα το αυγό σου μπούλη...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει