«Ελάχιστοι πολιτικοί έχουν το θάρρος και την ευθυκρισία να αποφασίζουν το σωστό»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της «Δράσης» για την αποχώρηση του Στ. Μάνου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0:03
20/06/2012
«Ελάχιστοι πολιτικοί έχουν το θάρρος και την ευθυκρισία να αποφασίζουν το σωστό»
9
loading

«Ο Στέφανος Μάνος υπέβαλε σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, την παραίτηση του από το αξίωμα του Προέδρου και δήλωσε ότι θα παραμείνει απλό αλλά ενεργό μέλος της Δράσης. Η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης εκφράζει την λύπη της για το γεγονός, αλλά σέβεται και στηρίζει την επιλογή του προέδρου της. Ελάχιστοι πολιτικοί έχουν το θάρρος και την ευθυκρισία να αποφασίζουν το σωστό την κατάλληλη χρονική στιγμή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Δράση» μετά την απόφαση του Στέφανου Μάνου να αποχωρήσει από την προεδρεία.

« Ο Στέφανος Μάνος υπήρξε ο ιδρυτής, ο βασικότερος συντελεστής και ο ηγέτης της Δράσης και η συνεισφορά του στο κόμμα μας αλλά και στη χώρα υπήρξε ανεκτίμητη, κάτι που αναγνωρίζεται ακόμα και από τις άλλες πολιτικές παρατάξεις.

Η Δράση θα αγωνιστεί και την επόμενη μέρα για την οικοδόμηση ενός μεγάλου, φιλοευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού μετώπου με όλες τις δυνάμεις της λογικής και της ελευθερίας που βρίσκονται διάσπαρτες σε πολλά από τα κόμματα και σίγουρα στην ελληνική κοινωνία.

Η Κεντρική Επιτροπή εντός των επομένων ημερών θα εκλέξει σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος νέο Πρόεδρο. Μέχρι τότε ο Στέφανος Μάνος θα ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου. Η αποχώρηση του Στέφανου Μάνου από την Προεδρία της Δράσης είναι για εμάς εκτός από πλήγμα και ένα μεγάλο στοίχημα. Θα το κερδίσουμε».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Erikos

  Είναι διαχρονικό γνώρισμα των Ελλήνων ψηφοφόρων να \"εξαφανίζουν\" τους αξιοπρεπείς πολιτικούς (π.χ. Πεσματζόγλου, Μαύρο, Στεφανόπουλο κλπ) και όποιους μας λένε την αλήθεια (π.χ. Μάνος, Γιαννίτσης, Αλ. Παπαδόπουλος) και να αποθεώνουν τους λαοπλάνους (π.χ. οικογένεια Παπανδρέου, Τσίπρα, Καμμένο κλπ). Τυπικό δείγμα ο Μαθητής93 που αμφιβάλλω αν ξέρει τι είναι νεοφιλελευθερισμός και ποιά είναι η διαφορά του από τον φιλελευθερισμό. Αυτό που ίσως μπορεί να ξέρει, είναι ότι το 1993 που ήταν μαθητής ανακόπηκε, χάρη στο Σαμαρά, μια πορεία που αν συνεχιζόταν μπορεί να μην φτάναμε εδώ που είμαστε σήμερα.

 2. avatar AD

  ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΝΟ !! ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ !! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΖΗΜΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ !! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

 3. avatar Eagler

  Αυτός δεν ήταν που πριν τις τελευταίες εκλογές έλεγε πως θα πρέπει να φτιαχτεί μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη χωρίς τον Σαμαρά αχηγό; Η Νέμεσις έρχεται μετά την Ύβρη...

 4. avatar thrilos

  ΚΡΙΜΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ........

  1. avatar AD

   ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!

  2. avatar Mathitis93

   Θα συμφωνήσω ως προς το κεφάλαιο...
   73 χρόνων είναι και έχει ήδη συμπληρώσει 35 συναπτά έτη στην πολιτική. Ο απόστολος κακλαμάνης του πακιστανοσοκ κοντεβει να καταντήσει. Καιρός ήταν.
   Ο νεοφιλελευθερισμός ψόφησε!
   ΟΥΣΤ!

   1. avatar Erikos

    Ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην Ελλάδα νεοφιλελευθερισμός για να ψοφήσει. Αυτό που εφαρμόστηκε ήταν ξερός κρατισμός. Η αριστερο-χαρούμενη πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αυτή που θα έπρεπε να ψοφήσει για να ησυχάσουμε από τους κρατικοδίαιτους.

   2. avatar bigakis

    Mathitis93, δείξε λίγο σεβασμό ασήμαντε σχολιαστή σε έναν άνθρωπο που πολλοί τον γνωρίζουν, πολλοί τον εκτιμούν και πολλοί τον απεχθάνονται. Μπορεί να έχει 1000 άσχημα ο Κος Μάνος, μπορεί να μην εκπροσωπεί την ιδεολογία σου. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ΠΟΤΕ δεν χάιδεψε αυτιά, ΠΟΤΕ δεν μίλησε με μισόλογα και αν οι υπόλοιποι είχαν το θάρρος να κάνουν αυτά που χρόνια τόσα ευαγγελίζεται δεν θα ήμασταν στην θέση αυτή.
    Να κάνω και μια μαντεψιά για να κλείσω:Είσαι Δημόσιος Υπάλληλος.

    1. avatar Mathitis93

     Ο σεβασμός κατακτάται. Ένας άνθρωπος που οδήγησε τον πληθωρισμό στο 25% και αυτό είναι το μόνο του επίτευγμα (μαζί με το αλήστου μνήμης 0 + 0 =14) δεν μπορεί να κατακτήσει τον σεβασμό μου.
     Επίσης, ένας άνθρωπος που μιμείται τις δαμανάκηδες και τους ανδρουλάκηδες και έχει περάσει από 40 κόμματα, σαν ανεμοδούρα, πάλι δεν κερδίζει τον σεβασμό μου.
     19 χρονών και δημόσιος υπάλληλος πώς γίνεται;;;;; Για σύνελθε λίγο και βάλε το μυαλό σου να λειτουργήσει!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει