Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη τίθεται εκτός κόμματος ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν τα εξής, όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, τις τελευταίες ημέρες είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω των social media για τον τρόπο που εκφράζεται γύρω από την υπόθεση Novartis.

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε γράψει στο Facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».