Τέσσερις τηλεοπτικές αναμετρήσεις, δύο ανάμεσα στον Ευ. Βενιζέλο και τον Α. Σαμαρά και άλλες δύο με τη συμμετοχή και των άλλων πολιτικών αρχηγών θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της διακομματικής Επιτροπής για τον κανονισμό της προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με την Ιπποκράτους, οι δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά είναι απαραίτητες, προκειμένου να ακουστούν οι δύο προτάσεις από τα κόμματα εξουσίας, ενώ είναι βέβαιο ότι η τακτική αυτή από την πλευρά Βενιζέλου, έχει σκοπό και την αύξηση της πολύ χαμηλής έως τώρα συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έως τη Μ. Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ένα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοδελτίων του, με την εξαίρεση του λεκανοπεδίου Αττικής και ίσως Θεσσαλονίκης και Πειραιά.

Αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί στο πλαίσιο των άτυπων προεκλογικών του εμφανίσεων συνάντηση με αυτοδιοικητικούς παράγοντες από όλη τη χώρα, ενώ την Τετάρτη συναντάται με πανεπιστημιακούς σε μία ευρεία διαδικασία διαλόγου, που δε θα περιοριστεί σε μία ομιλία από τον κ. Βενιζέλο.