Κριτική στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ άσκησε ο Χρ. Παπουτσής

Αναρωτήθηκε τι ήταν αυτό που κρατούσε «κλειστά τα στόματα τόσο καιρό»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:05
26/01/2012
Κριτική στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ άσκησε ο Χρ. Παπουτσής
3
loading

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Pheme.gr.

«Αυτά θα τα δούμε όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες…» ανέφερε ο κ. Παπουτσής, ο οποίος εξαπέλυσε βολές κατά των συναδέλφων του υπουργών που στρέφουν την προσοχή τους στο ζήτημα της διαδοχής στο κόμμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

«Είναι εγκληματικό αυτές τις ώρες να στρέφουμε την προσοχή μας στις εσωκομματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ και να αφήνουμε τις υποχρεώσεις μας στην κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ασκεί, επίσης, κριτική προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «η διαρκής αμφισβήτηση του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα της πρωθυπουργίας του έγινε με τον πιο χυδαίο και τον πιο άδικο τρόπο. Δικαιούμαι να αναρωτιέμαι, τι ήταν αυτό που κρατούσε κλειστά τόσο καιρό τα στόματα και ποιες δυνάμεις τα απελευθέρωσαν; Είναι άραγε τόσο αθώοι όλοι;» επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar μολων λαβε

  ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 2. avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚ.

  Μέχρι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή του αρχηγού, οι υποψήφιοι θα είναι περισσότεροι από τους οπαδούς.

  1. avatar KRFKLS

   ωραίος !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει