Δριμεία κριτική του Συνασπισμού στο Λοβέρδο

«Οι πολιτικές του είναι επικίνδυνες για την υγεία του ελληνικού λαού»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:48
29/07/2011
Δριμεία κριτική του Συνασπισμού στο Λοβέρδο
1
loading

Δριμεία κριτική εξαπέλυσε ο Συνασπισμός στον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, για καταργήσεις 1100 κλινικών.

Ο Συνασπισμός στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «μπαράζ επιθέσεων στο δημόσιο σύστημα υγείας» και τον κατηγορεί ότι «επέλεξε να συνεχίσει να λειτουργεί ως λογιστής όπως ο ίδιος δήλωνε πριν λίγους μήνες και όχι ως υπουργός υγείας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μπαράζ των επιθέσεων του κ. Λοβέρδου στο δημόσιο σύστημα υγείας δεν έχει προηγούμενο.

Σε μια περίοδο που καταγράφεται ραγδαία αύξηση της προσέλευσης των πολιτών στα δημόσια νοσοκομεία, ο υπουργός υγείας ισχυρίζεται ότι οι μαζικές καταργήσεις κλινικών και κρεβατιών, παράλληλα με τις μηδενικές προσλήψεις προσωπικού, θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Φαίνεται πως ο κ. Λοβέρδος επέλεξε να συνεχίσει να λειτουργεί ως λογιστής όπως ο ίδιος δήλωνε πριν λίγους μήνες και όχι ως υπουργός υγείας.

Το σίγουρο όμως είναι ότι οι πολιτικές αυτές εκτός από αναξιόπιστες είναι και επικίνδυνες για την υγεία του ελληνικού λαού».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kar

    Μήπως είχαμε δωρεά υγεία ποτέ? 1100 κλινικές που σημαίνει ισάριθμους διευθυντές. Δεν είναι πάρα πολλοί? Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε , ίσως με τις αλλαγές δούμε καλύτερη υγεία. Όσο για ελλείψεις προσωπικού κλπ έχουμε δεί με ελάχιστο προσωπικό ιδιωτικές κλινικές οι εξετάσεις , η νοσηλεία , η εξυπηρέτηση των ασθενών είναι άμεση . Είπαμε δημόσιο. Βλέπεις την νοσοκόμα να κάθεται στο γραφείο, και αν πας να την μιλήσεις σε κοιτάζει με ένα ύφος σαν να σου λέει τι με ενοχλείς. Δουλεύουν όσο να συντηρείτε το σύστημα υγείας και να τους παρακαλάς , να τους έχεις ανάγκη για να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν διορισθεί.Μην πέσεις στα χέρια τους . Αχρείαστοι να είναι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει