Με τον πρόεδρο και CEO του American Hellenic Institute, Nick Larigakis, μέλη του Οργανισμού AHEPA και επικεφαλής εβραιοαμερικανικών Οργανισμών συναντήθηκε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ: «Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Πρόεδρο και CEO του American Hellenic Institute, κ. Nick Larigakis, μέλη του Οργανισμού AHEPA και επικεφαλής Εβραίο-Αμερικανικών Οργανισμών, στο πλαίσιο της περιοδείας τους σε Ισραήλ, Ελλάδα, Κύπρο».

Παράλληλα, ο Νίκος Δένδιας αναφέρει στην ανάρτησή του ότι «κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημασία της διατήρησης του διαύλου επικοινωνίας μας και ο στρατηγικός ρόλος της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή».