Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα κατά της συζύγου του πρωθυπουργού και έκανε έντονη κριτική στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολιτικά οφείλουμε να κάνουμε πολύ σκληρή αντιπολίτευση και στα πλαίσια της πολιτικής (ευπρέπειας) μπορούν να ειπωθούν τα πάντα. Οταν όμως εμπλέκεις με δυσώδη τρόπο την οικογένεια του οποιουδήποτε πολιτικού, θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει. Είναι τραγικό, καταδικαστέο και, ξέρετε, μπορούμε να ασκήσουμε στον κ. Μητσοτάκη σκληρή κριτική για πολιτικά ζητήματα, όμως αυτό σταματά στα όρια της πολιτικής και στο πρόσωπο κάθε πολιτικού» είπε, αρχικά, η κυρία Γιαννακοπούλου.

«Δεν μπορούμε να βάζουμε σε αυτό το πλαίσιο ούτε μία λασπολογία στην οικογένεια και τα παιδιά του κάθε πολιτικού. Και, φυσικά, και της κυρίας Γκραμπόφσκι, που, ναι, έχει χτυπηθεί πολύ. Αλλά, φυσικά, και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ή άνδρα σύζυγο πολιτικού. Το θεωρώ χυδαίο και απαράδεκτο» πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Στην επίμαχη ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα ανέφερε:

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα.

Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου.

Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.

Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες.

Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.

Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του.

Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.

Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παράνομο, τίποτα ύποπτο.

Έχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις».

Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.

Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητάς του.

Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».

Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν…

Posted by Elena Akrita on Sunday, March 31, 2024