Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς» είδαμε πως: Ο Άλκης και η Έλσα επιστρέφουν νωρίτερα από τη Χαλκίδα, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φίλους του Άλκη. Η Έλενα είναι έξαλλη με τον Νικόλα, που της έκανε πρόταση γάμου με τόσο κυνικό τρόπο. Ο Νικόλας, όμως, δεν πτοείται και θα κάνει τα πάντα για να την πείσει. Ο Άλκης ζηλεύει όταν μαθαίνει ότι ο Έβαν επισκέφτηκε την Κάτια.

Η Σοφία πιάνει τον Κοσμά να μιλάει ερωτικά με τη Μίνα στο κινητό και του ζητάει να χωρίσουν. Ο Κοσμάς ζητάει συγχώρεση και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Η Έλενα καλεί τον Νικόλα, για να του πει την απόφασή της σχετικά με την πρόταση γάμου που της έκανε. Ο Άλκης υπό τον φόβο να μην προλάβει να ζήσει όσα θέλει, κάνει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, που αφορά σε όσο χρόνο ακόμα του απομένει.

Τι θα δούμε απόψε Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 22:00 στο 43ο επεισόδιο της σειράς «ο Πρώτος από εμάς»;

Φτάνει η ώρα που η Έλενα και ο Νικόλας πρέπει να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Έλενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα. Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Άλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του και το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Έλσα. Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία… τη στεναχώρια του Πάρη. Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με έναν άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: