Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας προέβη σε ένα σχόλιο όλο νόημα την Παρασκευή (30/6) στο Πρωινό. Αν και ο ίδιος τόνισε ότι είναι γενικό το σχόλιο, οι αιχμές του ήταν σαφείς και όσοι παρακολουθούν τα τηλεοπτικά πράγματα και όσα συνέβησαν φέτος στην εκπομπή του – έφυγαν δύο συμπαρουσιάστριες, πρώτα η Δούκισσα Νομικού και μετά η Μαρία Κορινθίου – δύσκολα μπορεί να πιστέψει ότι τα λεγόμενά του αφορούσαν τον Σάββα Πούμπουρα.

Η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου και η κάμερα του Πρωινού, συνάντησαν την Παρασκευή (30/6) τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη έξω από τα στούντιο του Mega, με τον ίδιο να αναρωτιέται πότε θα σταματήσει να αλλάζει διαδρομές για να μην πετύχει τους δημοσιογράφους…

«Αυτό το πράγμα το κάνω όλη μου τη ζωή. Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση, βγάζω ακουστικά, τρέχω, κάνω μούτες (μορφασμούς)… Απλά επικεντρωνόμαστε τώρα σε αυτό και κάνουμε την τρίχα τριχιά, επειδή τώρα τρέχει αυτή η κατάσταση. Δεν τρέχει καμία κατάσταση, όλα είναι μία χαρά. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάω στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους… Όλα είναι καλά! Όλο αυτό το πράγμα που γίνεται δεν είναι ωραίο» διευκρίνισε ο Σάββας Πούμπουρας για τις έντονες αντιδράσεις και συμπεριφορές του το τελευταίο διάστημα στον αέρα της εκπομπής, οι οποίες πήραν διαστάσεις στα media, καθότι είχε γίνει γνωστό πως με την παρουσιάστρια τα έχουν… σπάσει.

«Γιατί δεν αφήνουμε τα πράγματα να σβήσουν όμορφα και ωραία; Τα unfollow με την Ελένη Μενεγάκη είναι από τον Γενάρη, δεν θυμάμαι καν πότε έχουν γίνει. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Έχει τόσα ωραία πράγματα η επικαιρότητα και ασχολούμαστε τώρα με τις μ@@@κίες. Μην ασχολείστε με αυτό το πράγμα, δεν είναι ωραίο για κανέναν. Σας το ζητώ σαν χάρη και μακάρι να ήταν όλες οι κάμερες εδώ για να σας το πω» κατέληξε.

Με αφορμή, λοιπόν αυτές τις δηλώσεις ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γενικό το σχόλιο… Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω ανικανότητας. Δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποχωρούν. Κι επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να δείχνουμε το δάχτυλο ότι κάποιος άλλος έφταιξε, κάνουμε έναν φανταστικό εχθρό, ανακαλύπτουμε έναν φανταστικό εχθρό και λέμε ότι αυτός με έδιωξε από την εκπομπή. Επί της ουσίας ο εχθρός είναι ο εαυτός σου που δεν τα κατάφερες να αντεπεξέλθεις σε αυτό που είχες συμφωνήσει. Εγώ αυτό το ζω στη ζωή μου 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Σε αυτή τη φάση λοιπόν οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να δείξουν κάποιον άλλο μέσα από μία εκπομπή, τη Μενεγάκη, τον φούφουτο, τον έναν, τον άλλο γιατί έχουν την ανάγκη να πουν ότι “εγώ είμαι ικανός, άρα να βρω εργασία και μετά”. Ο Πούμπουρας δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένας ικανός άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη να τα βάλει με την Ελένη Μενεγάκη για να βρει δουλειά την επόμενη μέρα. Έτσι κι αλλιώς ποιος τα βάζει με τη Μενεγάκη; Φαντάζομαι ότι θα βρει δουλειά ο Σάββας», είπε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι ίσως κάποια πράγματα τα τροφοδότησε ο ίδιος ο Σάββας Πούμπουρας με τον τρόπο του.