Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου. Ο σταθμός του Αμαρουσίου ανακοίνωσε το και επίσημα το «διαζύγιο» με την παρουσιάστρια με μια λιτή ανακοίνωση. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό», δήλωνε η ίδια πριν από λίγες ημέρες. «Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό. Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Αφού δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή, δεν κάνω κι εγώ», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το «Πρωινό», αναφέρθηκε στην εν λόγω εξέλιξη καθώς η ηθοποιός υπήρξε συνεργάτιδά του και ξεκαθαρίζοντας  ότι η αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου δεν σχετίζεται με τον ίδιο: «Σας κοιτάζω στα μάτια και λέω πάντα την αλήθεια. Είναι μία infotainment εκπομπή, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας βλέπετε αυτή την ομάδα. Δεν θα ήθελα μία εκπομπή με εμπορικά θέματα, είναι όμως μία ζώνη που φέρνει έσοδα και πρέπει να υπάρχουν… Ήταν επιλογή του καναλιού η Μαρία για να στηρίξει τα εμπορικά θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, την αγαπώ, την εκτιμώ, δεν έχουμε διαπληκτιστεί. Δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα, θα μου το έλεγε πιστεύω. Από εκεί και πέρα αν μία συμφωνία – το τονίζω δεν την έκανα εγώ- δεν πήγε καλά… Ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από τις δηλώσεις της…» τόνισε ο παρουσιαστής.

Αναφορικά με την επόμενη σεζόν και το «ρόστερ» της ομάδας του, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι«θα έρθει μια κοπέλα και θα την υποδεχθούμε με αγάπη -όχι για την παρουσίαση- για το κομμάτι αυτό το εμπορικό που είναι αναγκαίο για την εκπομπή» κατέληξε.