Η Μαρία Κοινθίου αποτελεί παρελθόν από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του μαζί της, ενώ της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

«Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό», δήλωνε η ίδια πριν από λίγες ημέρες. «Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό. Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Αφού δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή, δεν κάνω κι εγώ», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει παλιότερα για την παρουσία της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας πώς κινήθηκαν οι διαδικασίες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» αποκάλυψε στο Open και πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».