Μετά το Gala που ήταν εμπνευσμένο από τα 80’s με την Disco, την ποπ, την έγχρωμη TV, τα περιοδικά μόδας, το σινεμά, να είναι οι κύριες πηγές του στιλ για τη γυναίκα εκείνης της εποχής, οι fashionistas του My Style Rocks μπήκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/5) σε ένα νέο κύκλο εμφανίσεων με αρκετές να έχουν βάλει στόχο να μη βρεθούν ξανά στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση.

Ύστερα την πασαρέλα της Χριστιάννας, η οποία στο κόνσεπτ της πήγαινε να γραφτεί σε σχολή μαγειρικής ο Στέλιος Κουδουνάρης άστραψε και βρόντηξε με όσα άκουγε να λέει η νεαρή διαγωνιζόμενη, καθώς θεωρεί ότι η συγκεκριμένη παίκτρια δέχεται βοήθεια στις ενδυματολογικές της επιλογές και προτάσεις στο ριάλιτι μόδας.

«Έχω παραπάνω δυνατότητες από αυτές που πιστεύετε…» είπε αρχικά η Χριστιάνα, με τον κριτή του My Style Rocks να απαντάει: «Πότε θα δούμε τις κρυμμένες δυνατότητές σου;».

Οι κριτές θεώρησαν πως η Χριστιάννα έχει κάνει πολύ σωστές στιλιστικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αυτή τη φορά ωστόσο δεν τα πήγε καθόλου καλά.

«Πιστεύεις ότι είμαστε χαζοί; Είσαι εδώ γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να αποδειχτούν. Γιατί ανοίγεις αυτή τη συζήτηση; Δόξα τω Θεώ να λες που είσαι εδώ. Δεν είχες βοήθεια σε κάποια looks; Γιατί λες ψέματα; Μόνο ένα look αντέγραψες; Ό,τι και να λες πιστεύω ότι είχες βοήθεια. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύεις μεσ’ τα μούτρα μου» ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δημήτρης Σκουλός: «Πόσα αδέρφια είστε; Να πάρετε ένα «μηχανάκι» της AGB»

Όταν ήρθε η σειρά της Νικόλ Δεσποτοπούλου να εμφανιστεί μπροστπά στους κριτές ο Δημήτρης Σκουλός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε και μάλιστα έκανε και… χιουμοράκι με την παίκτρια για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής.

Στο κόνσεπτ της η διαγωνιζόμενη πήγαινε σε εστιατόριο με την οικογένεια του φίλου της αδερφής της.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό που έκανες σήμερα και μια πολύ ωραία πρόταση. Γιατί να μην ξεχνάμε πως εδώ θέλουμε να βλέπουμε και προτάσεις» είπε ο κριτής και στη συνέχεια ρώτησε την παίκτρια πόσα αδέρφια έχει.

Δ.Σ.: Πόσα αδέλφια είσαστε;

Ν.Δ.: Πέντε.

Δ.Σ.: Πέντε; Να είστε όλοι καλά. My Style Rocks βλέπουν στο σπίτι;

Ν.Δ.: Βεβαίως και βλέπουν!

Ο Δημήτρης Σκουλός εντυπωσιάστηκε με τη μεγάλη οικογένεια της Νικόλ και της πρότεινε να συμπεριληφθεί στις τηλεοπτικές μετρήσεις. Tην παρότρυνε αμέσως μετά να προμηθευτούν μηχανάκι της AGB στο σπίτι.

«Να πάρετε ένα μηχανάκι της AGB γιατί… θα μετράει πάρα πολύ» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός για να ξεσπάσει τόσο η παρουσιάστρια όσο και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή του My Style Rocks, εύλογα, σε γέλια. Εν συνεχεία, ο φωτογράφος βαθμολόγησε με 3 την συγκεκριμένη εμφάνιση από την Νικόλ Δεσποτοπούλου στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.