Μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, καθώς οι δύο παίκτριες φέρεται να παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή ακόμα δύο παικτών. Αυτή τη φορά, η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη έφερε τα πάνω κάτω, καθώς έρευνες της παραγωγής έδειξαν πως οι δύο παίκτες παραβίασαν και εκείνοι βασικούς κανόνες του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως ανέφερε χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιανός, οι κανόνες που παραβίασαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης ήταν πως ο πρώτος έφαγε, κρυφά από την παραγωγή, φαγητό από έναν ντόπιο, ενώ ο δεύτερος προχώρησε σε χρήση κινητού τηλεφώνου. «Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι, αυτό προσπαθούμε όλοι και για το δικό μας καλό αλλά κυρίως για το δικό μας. Όλοι θέλετε να φτάσετε στη νίκη και η νίκη μπορεί να έρθει μέσα από αντίξοες συνθήκες και για το κορμί σας και για την ψυχή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, απευθυνόμενος στην Μπλε και την Κόκκινη ομάδα.

Έδωσαν 300 δολάρια σε ντόπιο

Σήμερα, στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, ο ρεπόρτερ Νίκος Παρτσώλης παρουσίασε νέες πληροφορίες σχετικά με την παράβαση των δύο παικτών. Σύμφωνα με τον ίδιο, Γκότσης και Πηλίδης είχαν επαφές με έναν ντόπιο της Δομινικανής Δημοκρατίας, τον οποίο χρηματοδοτούσαν, ώστε να τους προσφέρει ό,τι του ζητήσουν.

Μάλιστα, οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες του Τάκη Καραγκούνια, καθώς του είχε κάνει εντύπωση πώς ο Γκότσης ήξερε το τι γίνεται στην έξω από το Survivor All Star ζωή. Μετά την έρευνα της ομάδας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, ένας ντόπιο αποκάλυψε πως πρόσωπο του περιβάλλοντος του Γιωρίκα Πηλίδη του είχε κάνει κατάθεση 300 δολαρίων, προκειμένου να μπορεί ο Πιλίδης να επικοινωνεί με τους ανθρώπους του στην Ελλάδα.

Επιπλέον, ο ντόπιο ανέφερε πως παρέδωσε στην παραγωγή μια χειρόγραφη επιστολή με ψώνια από τον Ηλία Γκότση. Η λίστα ήταν γραμμένη στα αγγλικά και μαζί με τα τρόφιμα, ο Γκότσης είχε «παραγγείλει» καπνικά προϊόντα και αναψυκτικά.

Η αντίδραση των αποβληθέντων παικτών

Πριν την αποβολή τους, οι δύο παίκτες ερωτήθηκαν από την παραγωγή μπροστά στους συμπαίκτες τους για το εάν προέβησαν σε αυτές τις πράξεις ή όχι, με τον Γιωρίκα Πηλίδη να παραδέχεται τα πάντα κατευθείαν. Ο Γκότσης, ωστόσο, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Όμως, ο ντόπιος πρόδωσε πως ο Γκότσης του παρέδωσε τη λίστα με τα τρόφιμα.

Ο Ηλίας Γκότσης ακόμα και τώρα αρνείται πως έχει φάει, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από τις έρευνες, οι οποίες δείχνουν πως έχει κάνει τη παραβίαση.