Ο μεγάλος τελικός του The Voice ήρθε, το βράδυ του Σαββάτου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, από την βραδιά δεν απουσίασαν για μια ακόμα φορά τα πειράγματα ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τη θέση των coaches.

Έτσι, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Celina Michael από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, μια… γκλίτσα έμελλε να ανάψει φωτιές στους τέσσερις coaches. »

«Το τραγούδι μιλάει για έναν χωρισμό. Αυτό το κορίτσι, λοιπόν, λέει ότι «δεν σε χρειάζομαι άλλο για να μου παίρνεις λουλούδια» και δεν το λέει με νεύρα. Το λέει με τεράστια ηρεμία και ήταν δική μας επιλογή να το πούμε με αυτόν τον τρόπο. Γιατί άλλωστε και η Celine έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στο παιχνίδι και δυναμικά και ρυθμικά και όλα τα έχει κάνει. Ήταν πιο στιλιστικό αυτό το πράγμα που επιλέξαμε να κάνουμε» τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια για να την διακόψει ο Σάκης Ρουβάς.

Σ.Ρ.: Έλενα, την γκλίτσα του τσοπάνη την ξέρεις;

Ε.Π.: Ποια;

Σ.Ρ.: Την γκλίτσα του τσοπάνη.

Ε.Π.: Ποια είναι η γκλίτσα του τσοπάνη;

Σ.Ρ.: Από που είσαι, αγάπη μου; Από τα Τρίκαλα δεν είσαι;

Ε.Π.: Καρδίτσα.

Σ.Ρ.: Ε, Καρδίτσα. Δεν ξέρεις την γκλίτσα του τσοπάνη;

Ε.Π.: Ποια είναι η γκλίτσα του τσοπάνη;

Σ.Ρ.: Η γκλίτσα του τσοπάνη! Δεν ξέρεις την γκλίτσα του τσοπάνη;

Ε.Π.: Α η γκλίτσα; Εγώ άκουσα η κοιλίτσα! Ξέρεις πόσες γκλίτσες έχω στο σπίτι;

Σ.Ρ.: Excuse my greek!

Ε.Π.: Μα πως πάω στα χωράφια νομίζεις;

Σ.Ρ.: Excuse my greek! Η γκλίτσα του τσοπάνη, που πάνε και πιάνουν τα πόδια και τα λοιπά… Ε, ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη τώρα!

«Του τσο…Πάνου» αναφώνησε γελώντας η Έλενα Παπαρίζου μιας και ο απολαυστικός αυτός διάλογος ξεκίνησε με αφορμή την κριτική που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για την παίκτρια του The Voice.