Την πρώτη του στνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έδωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, αφήνοντας αιχμές για συμπάικτες του και κάνοντας λόγο για «κλίκες» στο παιχνίδι. Ο Κονδυλάτος είναι ο πρώτος παίχτης, ο οποίος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Ο σχεδιαστής, αποχώρησε χθες από το νησί, αφού βρέθηκε υποψήφιος μαζί με τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Γιώργο Ασημακόπουλο και Κώστα Παπαδόπουλο, τους οποίους κράτησε στον Άγιο Δομίνικο το τηλεοπτικό κοινό. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή του αποκλειστικά στο «Πρωϊνό μας» και μίλησε για τις «κλίκες» και τον Ασημακόπουλο που – όπως είπε – «τον πρόδωσε χαριτωμένα».

«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω γιατί όταν σχηματίστηκε ομάδες είδα ότι υπήρχαν υπο- ομάδες από της άλλες χρονιές και εγώ δεν είχα κάποιον δικό μου, δεν ήμουν στους Amigos, οπότε ήμουν η πιο εύκολη ψήφος» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Όταν είπα το ναι στο All star πίστευα ότι θα είναι πολλοί παίκτες σαν και μένα , όχι αθλητές. Όσο προχωρούσαν οι διαδικασίες και έβλεπα τους παίκτες ήξερα ότι θα ναι για λίγο αλλά όχι για πόσο λίγο. Όταν είδα ποιοι είμαστε στην ομάδα – αυτό είπαμε και με τη Βρισηίδα – κατάλαβα ότι δεν θα μείνω πολύ στο παιχνίδι». Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε και για τις «κλίκες» μέσα στην ομάδα αλλά και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που όπως είπε «με πρόδωσε χαριτωμένα και με πλήγωσε πάρα πολύ».

«Ο Γιώργος με έχει πληγώσει πάρα πολύ… δεν ξεχνάμε έτσι τις φιλίες ούτε πετάμε τους ανθρώπους όταν δεν τους έχουμε πια ανάγκη. Δεν θέλω να πω τι έχω κάνει εγώ για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο αλλά με πρόδωσε χαριτωμένα».