Ο τρίτος αγώνας ασυλίας έλαβε χώρα την Τρίτη (10/1) στο Survivor All Star με τους Διάσημους και τους Μαχητές να μπαίνουν με όλες τους τις δυνάμεςι στον στίβο μάχης για να την διεκδικήσουν και να μην χάσουν κάποιον παίκτη από την ομάδα τους. Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα, η ομάδα που δέχθηκε την ήττα κι έπρεπε να υποδείξει τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν οι Μαχητές.

Την Κυριακή στον πρώτο αγώνα ασυλίας έχασαν οι Μαχητές και πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε παμψηφεί ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος στενοχωρήθηκε κι άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του. Την Δευτέρα οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ηττήθηκαν κι έριξαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος εκτόξευσε τα βέλη του για την επιλογή του, αναφέροντας πως είχε καλύτερες επιδόσεις από άλλους παίκτες της ομάδας του στο Survivor.

Χθες Τρίτη (10/1) οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν ξανά την ασυλία (10-7) και ψήφισαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία το ζήτησε λόγω κακής ψυχολογίας και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο.

Η ίδια στη συνέχεια, δήλωσε πως είναι πολύ κουρασμένη, τονίζοντας πως το σώμα της έχει δεχτεί μεγάλη πίεση.

«Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις να αποχωρήσεις τώρα», ήταν τα λόγια του Γιώργο Λιανού με την παίκτρια να αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Στην συνέχεια η Βρισηίδα ξεσπώντας σε κλάματα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, εξήγησε πως ψυχολογικά δεν είναι καλά, το σώμα της κουράζεται πιο εύκολα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, με τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι και να κάνουν ό,τι μπορούν να την μεταπείσουν. Η ίδια ήταν ανένδοτη και πήρε την απόφαση να φύγει από το Survivor.

«Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζεται. Το εννοώ, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι», είπε με κλάματα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ζήτησε από τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα να μην αργήσει πολύ να γυρίσει και να μην χάσει το μυαλό του στο παιχνίδι.

Σοκαρισμένος και έκπληκτος δήλωσε και ο Σπύρος Μαρτίκας από την αποχώρηση της κοπέλας του. Είπε ότι βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα. Αποκάλυψε ότι δύο μέρες πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο η Βρισηίδα είχε ένα ατυχές γεγονός με τη μητέρα της που την συγκλόνισε και πως αν δεν υπήρχε αυτό θα το πάλευε. Πρόσθεσε πως το περιστατικό με τη μητέρα της το σκέφτεται συνέχεια και πιστεύει ότι αυτή είναι η αιτία της αποχώρησής της.

«Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναπεράσω όλο αυτό»

Λίγο πριν από το συμβούλιο του Survivor All Star, η ομάδα των Μαχητών είχε μπει σε σκέψεις για το ποιον θα ψηφίσει.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου διαισθανόταν ότι θα είναι εκεί η δεύτερη υποψήφια από την ομάδα των μπλε, κάτι που την έκανε να μην αντέχει.

«Χάσαμε την ασυλία. Δυστυχώς δεν αξίζει κανένας από την ομάδα να ψηφιστεί αλλά θα πρέπει να κληθούμε να ψηφίσουμε. Το κλίμα στην ομάδα μου είναι πολύ καλό, δεχόμαστε την ήττα. Ξέρω ότι δεν θα είμαστε καλά σε λίγο γιατί θα πουν “γιατί ψήφισες εμένα” και θα γίνει ένα μπάχαλο. Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναπεράσω όλο αυτό. Η ομάδα μου είναι μια χαρά προς το παρόν, μετά το συμβούλιο θα δούμε».

Ξεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά του Νίκου Μπάρτζη: «Εάν βαριέσαι πήγαινε σπίτι σου»

Στην αρχή του επεισοδίου τώρα είδαμε ότι το δεύτερο συμβούλιο του νησιού, αυτό της Δευτέρας (9/1), – εκεί όπου αναδείχτηκε υποψήφιος από τους «Διάσημους» ο Κώστας Παπαδόπουλος – φαίνεται ότι πυροδότησε αρκετά τις αντιδράσεις των παικτών του Survivor All Star και ο Νίκος Μπάρτζης έδωσε αρκετά λανθασμένη εικόνα.

Αφορμή στάθηκε η «άκυρη» ψήφος του στην Αφροδίτη Σκαφιδά καθώς δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει.

Τόσο η Σκαφίδα όσο και η Ανδριώτου αντέδρασαν με αυτή του την κίνηση, με την δεύτερη να γίνεται έξαλλη και να ξεσπά.

«Ο Μπάρτζης έριξε λευκό και το θεωρώ πολύ άσχημο. Δεν ενημέρωσες τον άνθρωπο που θα ψηφιστεί ότι έριξες λευκό; Η άλλη νόμιζε ότι έχει έχθρες -όχι ότι δεν έχει- κι ότι είναι αντιπάθεια. Δεν συμφωνώ γιατί σημαίνει ότι δεν παίρνεις ευθύνη στο να ψηφιστείς. Δηλαδή τι; Εμείς είμαστε κορόιδα που ψηφίζουμε και παίρνουμε ευθύνη για την ομάδα μας; Δεν θέλουμε κι εμείς να φύγει κανένας, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να ψηφίσουμε. Αν βαριέσαι και δεν παίρνεις την ευθύνη της ομάδας, για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πάνε σπίτι σου», ανέφερε στα Q της.