Η επέλαση των Διασήμων την Κυριακή (8/1) στο πρώτο επεισόδιο του Survivor All Star δεν άφησε περιθώρια στους Μαχητές. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος άφησε αιχμές πως οι λόγοι δεν ήταν καθαρά αγωνιστικοί.

Τη Δευτέρα (9/1) πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για την διεκδίκηση ασυλίας με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ρίχνονται για ακόμα μία φορά στον στίβο μάχης. Εκεί πραγματοποιήθηκε μια επική ανατροπή, αφού οι μαχητές πήραν την νίκη στο παρά πέντε. Συγκεκριμένα στο flag race, που έλαβε χώρα στο Survivor, ο Στάθης Σχίζας εξασφάλισε σημαντικό προβάδισμα έναντι του Ηλία Μπόγδανου. Ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με την Κατερίνα Δαλάκα όπου όλες τις οι προσπάθειες ήταν άστοχες. Το αποτέλεσμα ήταν η Εύη Σαλταφερίδου να πετύχει όλους τους στόχους και να καταφέρει να εξασφαλίσει την ασυλία για την ομάδα της στο Survivor.

Αυτήν τη φορά οι διάσημοι ήταν αυτοί που έδωσαν ένα συμπαίκτη τους στον τάκο και τον έθεσαν αυτόματα αντιμέτωπο με τον Περικλή Κονδυλάτο. Αυτός ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως δεν περίμενε και τόσο το αποτέλεσμα και θεώρησε πως έπρεπε να ψηφιστούν κι άλλοι συμπαίκτες του, που δεν έφεραν καμία νίκη.

Τον ίδιο υπερασπίστηκε η Βρισηίδια Ανδριώτου, η οποία σχολίασε ότι είναι προκατειλημμένοι από παλιότερες επιδόσεις του.

«Αυτό θα γραφτεί στην ιστορία. Θα γράψουν ότι είμαι ο πρώτος διάσημος υποψήφιος για φέτος από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσοι πολλοί συμπαίκτες μου με ψήφισαν. Πιστεύω είναι μεγάλη αδικία αν με ψήφισαν και αγωνιστικά. Δεν είμαι εγώ ο πιο αδύναμος κρίκος», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Ο Τάκης Καραγκούνιας χαρακτηρίστηκε ο νέος «Τριαντάφυλλος»

Δεν δίστασε, μάλιστα, να αντιδράσει και να θεωρήσει ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε λιγότερες νίκες και θα έπρεπε να πάρει τις περισσότερες ψήφους.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ανέβηκαν οι τόνοι για τον τρόπο που «χαντάκωσαν» τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια ως νέο «Τριαντάφυλλο» που πετάγεται και λέει τη γνώμη του χωρίς να τον ρωτήσουν.