Με μια από τις πιο δύσκολες φωτογραφήσεις τους ήρθαν αντιμέτωπες οι επτά διαγωνιζόμενες του GNTM 5, στο επεισόδιο της Παρασκευής (16/12) φορώντας τουαλέτες του σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια.

Όπως τόνισε στα μοντέλα ο Τάσος Σοφρωνίου, δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από μια φωτογράφιση μόδας που εμπλέκει ζώα και παιδάκια. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν αυτά τα ζώα δεν είναι και πολύ… συνηθισμένα!

Η Coty, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, έπρεπε να ταιριάξει το κάθε διαθέσιμο ζωάκι με τις συμπαίκτριες της. Κάθε μοντέλο θα είχε τέσσερα λεπτά στη διάθεσή του προκειμένου να φωτογραφηθεί. Ένα σκυλάκι, ένα κατσικάκι, ένα ιγκουάνα, μια γυάλα με ψάρια, ένα γουρουνάκι, μια κότα κι ένας… πύθωνας ήταν τα ζώα, με τα οποία έπρεπε να φωτογραφηθούν τα επίδοξα μοντέλα.

Η διαγωνιζόμενη είχε το δύσκολο έργο να ταιριάξει τις συμπαίκτριες με τα διαθέσιμα ζωάκια της φωτογράφισης

«Ό,τι φοβάται η καθεμία θα της δώσω…», είπε με χιούμορ στον Γιώργο Καράβα η Coty. Τη γυάλα την έδωσε στη Μύρια, το κατσικάκι στη Μάρα, το σκυλάκι στην Αλεξία θέλοντας να την ευνοήσει, το γουρουνάκι στη Βικτώρια, την κότα στη Μαρίτα και το ιγκουάνα στη Μικαέλα, ενώ για τον εαυτό της επέλεξε τον πύθωνα, αφού αποκάλυψε ότι έχει φωτογραφηθεί ξανά με φίδι.

Η Coty, όμως, τα… βρήκε δύσκολα με τον πύθωνα, κυρίως όταν έπρεπε να μπει στην lamborghini μαζί του και να κλείσει και την πόρτα. Παραλίγο να την «πατήσει» με το ζώο-prop που επέλεξε, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα – όπως είπε – εκείνη και ο πύθωνας είχαν μια ωραία σύνδεση, καθώς το φίδι είχε βολευτεί πάνω της, ένιωθε ασφάλεια και εκεί ήταν που σκέφτηκε «πω, πω, μακάρι να είχα από τώρα τέσσερα λεπτά».

«Παιδιά, δεν έχω ξαναστρεσαριστεί έτσι στη ζωή μου ποτέ με φωτογράφιση» παραδέχθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου αμέσως μετά το τέλος της φωτογράφισης. «Στην τελευταία λήψη κόντεψα να μείνω από καρδιά».

«Και εγώ φοβήθηκα, δεν θα το κρύψω» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Καράβας απευθυνόμενος στον Τάσο Σοφρωνίου.