Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/02). Ο νέος αρχηγός του σπιτιού είναι ο Κουτσαβάκης και είναι αποφασισμένος να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κουτσαβάκης είναι να δώσει… εντολή στην Μαρία Παπαγεωργίου να ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο γεύμα για όλους τους αγρότες. Η παίκτρια το έκανε και όλοι μαζί απόλαυσαν το φαγητό τους ενώ σχολίασαν πως οι μερίδες ήταν υπερβολικές.

Ωστόσο, ο Βασίλης Λέντζος πλησίασε την Μαρία και την προειδοποίησε πως αν οι προμήθειες φαγητού τελειώσουν, θα υπάρξουν παίκτες που θα «χρεώσουν» εκείνη και όχι τον αρχηγό Κουτσαβάκη.

Η πληροφορία αυτή μεταφέρθηκε στην Αγγελική Ηλιάδη η οποία εκνευρίστηκε καθώς θεώρησε πως δεν πρέπει να ζητηθούν ευθύνες από τη Μαρία Παπαγεωργίου αν τελειώσουν οι προμήθειες καθώς εκείνη το μόνο που έκανε ήταν να ακολουθεί τις εντολές που της έδωσε ο αρχηγός.

Η Μαρία Παπαγεωργίου όταν είδε πως η συμπαίκτρια της εκνευρίστηκε, της είπε πως ο Βασίλης το είπε με αγάπη και για να την προφυλάξει. Αυτό εκνεύρισε ακόμα περισσότερο την τραγουδίστρια αφού είδε πως η συμπαίκτρια της τα «γύρισε».

Και ενώ οι περισσότεροι παίκτες ήταν έξω από το σπίτι και ή έκαναν δουλειές ή συζητούσαν η Νάιρα σχολίαζε με τον Μάνο Πανταζή το συγκεκριμένο σκηνικό. Η πόρτα άνοιξε και η Μαρία Παπαγεωργίου μπήκε στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και την «έπεσε» στην Νάιρα.

«Αν ξαναμιλήσεις πίσω από την πλάτη μου θα γίνει χαμός. Είσαι σπαστικιά. Είσαι κομπλεξικιά με σένα και το δείχνεις σε όλους. Κοίτα τα χάλια σου. Θα σε ψηφίσω να φύγεις να ησυχάσουμε» φώναξε μεταξύ άλλων η Μαρία Παπαγεωργίου με τη Νάιρα Αλεξοπούλου να της τονίζει πως είναι γλωσσού.

Λίγη ώρα όμως μετά, η Μαρία Παπαγεωργίου ένιωσε άσχημα που μίλησε με αυτόν τον τρόπο στην συμπαίκτρια της και έβαλε τα κλάματα ενώ ζήτησε και συγγνώμη από την Νάιρα Αλεξοπούλου. Οι δυο παίκτριες τα βρήκαν και αποκατέστησαν τις σχέσεις τους με μια αγκαλιά.