Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπήκε στο σπίτι της Φάρμας για να δει τους παίκτες και να τους δώσει ττο γράμμα που άφησε ο Νεόφυτος Ηλία μετά την αποχώρησή του. Οι αγρότες περίμεναν πώς και πώς να διαβάσουν το γράμμα του παίκτη που αποχώρησε αφού μέσα σε αυτό ήταν γραμμένο το όνομα του επόμενου αρχηγού της Φάρμας.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Νεόφυτος θα είχε αφήσει ως αρχηγό της εβδομάδας τον φίλο του, Μάνο Πανταζή, εκείνος έκανε την ανατροπή και άφησε τον Κουτσαβάκη ξαφνιάζοντας του.

Ο Κουτσαβάκης, από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του δήλωσε πως η αρχηγία θα είναι γεμάτη τρέλα. «Καλώς ήρθατε στην κόλαση» είπε στους συμπαίκτες του.

Κάποιοι όμως φάνηκε να εκνευρίζονται με το… καλημέρα. Μεταξύ αυτών και ο Αστρινός ο οποίος ενώ καθάριζε το σπίτι του αρχηγού, ο Κουτσαβάκης έστειλε την Νάιρα να του πει να πάνε να κάνουν άλλη δουλειά. Ο Κρητικός ενοχλήθηκε και απάντησε σε έντονο ύφος πως από την στιγμή που του έχει αναθέσει μια δουλειά ο αρχηγός, αυτή θα τελειώσει πρώτα.

Τι κι αν ο Κουτσαβάκης του είπε πως δεν πειράζει να μην καθαριστεί το σπίτι του αρχηγού; Ο Αστρινός επέμεινε πως θα τελειώσει τη δουλειά που του ανατέθηκε εξ αρχής.