Νεόφυτος Ηλία και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο γνωστός σε όλους ως Κουτσαβάκης μπήκαν στον αχυρώνα για να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στη Φάρμα, στο επεισόδιο της παρασκευής (4/2). Και οι δυο παίκτες, από το πρώτο αγώνισμα φάνηκαν αποφασισμένοι να μείνουν στο reality επιβίωσης.

Τα δυο πρώτα παιχνίδια τα κέρδισε ο Νεόφυτος Ηλία, όμως στο τρίτο παιχνίδι το οποίο ήταν δύναμης, ο Κουτσαβάκης έδειξε πόσο πολύ ήθελε να παραμείνει στη Φάρμα και με μια εκρηκτική κίνηση έσπρωξε τη δοκό που έπρεπε και χτύπησε πρώτος την κουδούνα κι έτσι πήρε τον πόντο.

«Θεωρούσα ότι ίσως να είμαι λίγο πιο δυνατός μυικά και θα τον έπαιρνα» σχολίασε ο Νεόφυτος Ηλία στο τέλος του αγωνίσματος ενώ ο Κουτσαβάκης τόνισε πως ένιωσε τιμή που κέρδισε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το επόμενο άθλημα είχε τρέξιμο, αναρρίχηση, ξεκάρφωμα και τη δημιουργία ενός παζλ. Στον τέταρτο αγώνα της μονομαχίας αποχώρησης πιο γρήγορος και παρατηρητικός αποδείχθηκε ο Κουτσαβάκης ο οποίος πήρε τη νίκη και τον πόντο και έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία του.

Το πέμπτο και τελευταίο αγώνισμα ήταν αυτό που καθόρισε το αποτέλεσμα. Νεόφυτος Ηλίας και Κουτσαβάκης μπήκαν ξανά στη Φάρμα γνωρίζοντας πως για τον έναν από τους δυο θα ήταν η τελευταία φορά.

Μετά από ένα αγώνισμα για γερά νεύρα, νικητής αναδείχθηκε ο Κουτσαβάκης και ως εκ τούτου ο Νεόφυτος Ηλία ήταν αυτός που αποχώρησε από τη Φάρμα. Ο Κουτσαβάκης που έκανε την ανατροπή σημειώνοντας τρεις νίκες συνεχόμενες είπε συγκινημένος: «Είχα κλείσει τα μάτια μου και το μόνο που θυμόμουν ήταν τον δάσκαλό μου και για αυτό συγκινούμαι πολύ».

«Δεν θέλω συγκινήσεις, δεν θέλω κλάματα, εγώ ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Θα μου λείψουν τα παιδιά, οι τρέλες μας, το στριπτίζ που κάναμε, θα με κράζει η μάνα μου, αλλά το θέμα είναι ν’ αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις τη ζωή σαν να ξέρεις ότι δεν υπάρχει αύριο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το παιχνίδι και φεύγω με πολλές πολλές αναμνήσεις δήλωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του εμφανώς συγκινημένος ο Νεόφυτος, ο οποίος έκλεισε πίσω του την πόρτα φωνάζοντας στους πρώην πλέον συμπαίκτες του «Σας αγαπώ forever».