Η φάση του bootcamp στο φετινό MasterChef 6 ολοκληρώθηκε και σε αυτή εκτός από τα τρία golden pin των κριτών ψάχναμε ακόμη 21 παίκτες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (8/2) παρακολουθήσαμε την τελευταία φάση του bootcamp.

Οι παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τρία «ναι» επέλεξαν τους αντιπάλους τους, όμως υπήρξε μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Ο κύριος Σταύρος που είχε περάσει στην επόμενη φάση, με τις περίεργες γραβάτες αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και τη θέση του πήρε ως πρώτη επιλαχούσα η Παναγιώτα.

Από τις δύο φάσεις του bootcamp πέρασαν 16 παίκτες και έλειπαν ακόμη πέντε για να συμπληρωθεί με τα τρία golden pin η τελική 24αδα του φετινού MasterChef.

Γιάννος, Φανή, Μάριος, Σταύρος, Βασίλης, Γρηγόρης, Πέτρος, Βασίλης Β., Τζόναθαν, Στέφανος, Νίκος Π., Χριστόφορος, Νικήτας, Παναγιώτης, Ελπίδα και Καλλιόπη ήταν οι πρώτοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι, με τους Ελισάβετ, Στάθη και Βασιλική να τους περιμένουν ήδη εκεί.

Και σε εκείνο το σημείο άλλαξαν τα δεδομένα. Υπήρχαν άλλες πέντε ποδιές που έψαχναν τον ή την κάτοχό τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λοιπόν, κάλεσε πέντε παίκτες που δεν τα είχαν καταφέρει στις μαγειρικές μονομαχίες, αλλά οι κριτές ήταν ικανοποιημένοι από το πόσο πολύ το ήθελαν κι από τη δυναμική που έδειξαν. Οι παίκτες πίστευαν πως είχαν ήδη αποχωρήσει, αλλά εκεί ο θείος Λεό έκανε την ανατροπή.

Τους ανέφερε πως στη δεύτερη φάση του Bootcamp κάποια ζευγάρια δεν τους έπεισαν καθόλου από τις επιδόσεις τους κι αποχώρησαν κι οι δυο παίκτες δίχως να περνούν στην επόμενη φάση. Αυτό αυτόματα άνοιξε θέσεις για τους ίδιους, που πήραν ποδιά και μπήκαν στο σπίτι.

Αναστασία, Δημήτρης, Τατιάνα, Γιώργος και Νίκος συμπλήρωσαν έτσι τους 24 παίκτες του φετινού MasterChef.

Οι 24 διεκδικητές του φετινού MasterChef

Η είδοσος στο σπίτι του MasterChef